Як смачно зробити Запечену мойву в духовці з скоринкою на пергаментним папері смажена простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
– мойва 800 гр.
– лимонна приправа для риби 1/2 пакетика
– масло рослинне 2 ст. ложки
– кукурудзяне борошно 1/2 склянки
Запечена мойва в духовці з скоринкою на пергаментним папері покроковий рецепт
1. Мойву промиваємо, добре зливаємо всю воду. За бажанням можна рибку випатрати і відрізати голови, але я цього ніколи не роблю 🙂 Посипаємо приправою для риби (вона вже містить сіль, так що додатково солити не треба).
2. Додаємо 1 ст. ложку масла і добре перемішуємо. Даємо рибці просолитися протягом кількох годин. Готуємо лист – застеляємо його фольгою або пергаментним папером і змащуємо ще 1 ложкою масла.
3. Рибку перекладаємо в друшляк або сито. Ставимо його в миску. Посипаємо кукурудзяним борошном і встряхиваем.
4. Перекладаємо мойву на деко і ставимо в розігріту духовку приблизно на 15 минут.