Запечена моркву як бекон в духовці з соєвим соусом і медом

Запечена моркву як бекон в духовці з соєвим соусом і медом простий рецепт.
ІНТЕРВАЛЬНЕ ГОЛОДУВАННЯ – це для здоров’я! Ми вже розповідали про систему Інтервального голодування з боку схуднення, але ГОЛОВНИЙ плюс цієї системи в тому, як вона впливає на здоров’я:

✅ Підвищує імунітет, захищаючи організм від різних вірусів!
✅ Регулює рівні цукру та інсуліну, захищаючи від діабету 2 типу.
✅ Зменшує запалення і окисне пошкодження в організмі, запобігаючи старінню. Загалом, омолоджує організм.
✅ Знижує високий рівень холестерину.
✅ Запобігає розвитку раку.
✅ Сприяє росту нових нервових клітин і захищає мозок від пошкоджень.
✅ Запускає процеси аутофагії, очищення від внутрішньоклітинного сміття.

Інгредієнти

Морква – 2 шт.

Соус:
Рослинне масло – 2 ст. л.
Копчена паприка – 1 ч. л.
Соєвий соус – 2 ч. л.
Мед – 1 ч. л.

Запечена моркву як бекон в духовці з соєвим соусом і медом покроковий рецепт

1. Моркву тонко нарізаємо овощечисткой.

2. Добре змащуємо соусом і випікаємо 10-15 хвилин при 180 градусах.

Відео рецепт 👇