Запечена перловка з куркою, цибулею і морквою в духовці

Запечена перловка з куркою, цибулею і морквою в духовці простий рецепт. Ця перловка ніколи не вийде сухою, вона така розварена і соковита… жирненька… захват!!! Якщо ви не любите перловку, ви просто не маєте її готувати!😄🤪

Інгредієнти

Курячі частини 6-8 шт
Перловка 2-3 склянки
Цибуля 1 шт
Морква 1 шт
Вершкове масло

Запечена перловка з куркою, цибулею і морквою в духовці покроковий рецепт

1. Залийте перловку на 1 годину холодно1 водою, а цибулю та моркву обсмажимо, викладаємо овочі в форму для запікання, туди ж промиту крупу, сіль, перемешать.

2. Зверху викласти курку (її ми теж попередньо замаринували в улюблених спеціях), наливаємо воду так, що б покрила перловку і була вище її приблизно по середину курицы.

3. Накриваємо форму фольгою і ставимо в холодну духовку, включаємо на 160°С і залишаємо на 1.5 години. Через 1, 5 години відкрити фольгу, покласти шматочки вершкового масла і поставити в духовку на 20-30 минут.

Відео рецепт 👇