Запечена риба горбуша в овочах під сирною скоринкою

Як зробити Запечена риба горбуша в овочах під сирною скоринкою рецепт простий. Сьогодні дізналася шокуючі цифри, які призвели вчені Великобританії. Виявляється, в середньому жінка проводить близько 18 років на кухні! 18 років!!! Це просто ШОК! Не знаю як ви, але я маю намір провести цей час з користю, думаю, я знайду на що витратити цілих 18 років))) Чого щиро і вам би побажала, щоб скрасити шокуючі цифри, хочу поділитися кількома лайфхаков і 1 супер швидким рецептом, які точно допоможуть заощадити наш час.
1. Заморожуйте овочі! Як можна більше і в зручному для Вас форматі. 2. Завжди тримайте в морозильній камері 1 або 2 тушки риби (бажано вже філе). 3. Майте під рукою як мінімум 2-3 перевірених швидких рецепта, які можуть готуватися одночасно. Як ви здогадалися, рецептами я вас забезпечу, і сьогодні почну з швидкого гарячого, і заодно порахую скільки часу у мене на нього пішло.

Інгредієнти

-горбуша
-картопля
– цибуля
– квасоля
-перець
-помідор
-майонез
-сир
– сіль перець

Запечена риба горбуша в овочах під сирною скоринкою покроковий рецепт

1. Нарізаємо філе горбуші на середні шматочки, солимо і перчимо(2 хвилини). Якщо у вас ціла тушки риби, розбираємо рибку і готуємо філе (20 хвилин). Чистимо, нарізаємо солимо і перчимо картоплю невеликими брусочками (5 хвилин). Чистимо і нарізаємо смужками перець (3 хвилин). Нарізаємо слайсами помідор і цибулю (3 хвилин).
2. Розморожуємо стручкову квасолю або нарізаємо свіжу на невеликі смужки (2 хвилини). Натираємо сир на дрібній тертці (3 хвилин). У форму для запікання викладаємо частину картоплі, частину цибулі, філе горбуші, перець, залишки цибулі і картоплі, помідорки і квасоля. Солимо і перчимо, змащуємо майонезом і посипаємо сиром (12 хвилин).
3. На підготовку пішло близько 30 хвилин ВІД і ДО, а якщо ви підготуєте овочі як напівфабрикати, то залишається всього 15 хвилин! Ставимо в духову шафу на 35-50 хвилин (дивіться по готовності) при температурі 180 градусів. А поки горбуша в духовій шафі, можна приготувати ще цілих 2 страви! Але про це трохи пізніше).