Запечене філе курки з овочами в духовці

Запечене філе курки з овочами в духовці простий рецепт. Ідеальне гаряче блюдо! Смачне, ситне і готується на раз-два!

Інгредієнти

Філе стегна – 0,5 кг
Броколі (свіжа або заморожена) – 400 гр
Морква велика – 1 шт
Картопля великий – 2 шт
Болгарський червоний перець – 1 шт
Лук червоний – 1 шт

Соус:
Вода – 150 мл
Масло рослинне – 3 ст. л
Паприка мелена – 1 ч. л
Коріандр мелений – 0,5 ч. л
Чебрець сухий – щіпка
Томатна паста – 1 ч. л
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Запечене філе курки з овочами в духовці покроковий рецепт

1. Філе стегна курки нарізати кубиками (не беріть грудку, вона буде суха) Броколі розібрати на суцвіття (якщо заморожена – розморозьте).

2. Картоплю, моркву і болгарський перець нарізати великими кубиками, цибулю нашаткувати півкільцями. М’ясо і овочі покласти у форму для запекания.
3. Змішати всі інгредієнти для соусу. Залити їм вміст форми, всі рівномірно перемешать.

4. Папір для випічки пом’яти, намочити, віджати і накрити зверху овочі з м’ясом. Форму ставимо в нагріту духовку 200 гр , 60 минут.