Запечені кабачки з помідорами, сиром, часником і яйцем в духовці

Готуємо кабачки просто і смачно! Як зробити Запечені кабачки з помідорами, сиром, часником і яйцем в духовці простий рецепт будинку.

Інгредієнти

🔸Кабачок – 2 шт
🔸Помідори – 2 шт
🔸Яйця – 2 шт.
🔸Борошно – 100 р.
🔸Молоко – 100 мл
🔸Майонез
🔸Зелень
🔸Часник – 3 зубчики
🔸Сир – 100 р.
🔸Сіль за смаком

Запечені кабачки з помідорами, сиром, часником і яйцем в духовці покроковий рецепт

1. Кабачки нарізаємо кружечками, солимо і перемішуємо. У мисці змішуємо яйця і молоко. Обвалюємо кожен кружечок кабачка спочатку в борошні, потім в яйці і обсмажуємо з двох сторін на рослинній масле.

2. У мисці змішуємо майонез, зелень і часник. Перекладаємо кружечки кабачків на пергаментний папір. Змащуємо соусом кожен кабачок. Помідори нарізаємо пластинами і викладаємо сверху.

3. Сир тремо на дрібній тертці і посипаємо кабачки. Прибираємо в духовку на 10 хвилин при температурі 190 градусів. За бажанням прикрашаємо микрозеленью. В охолодженому вигляді вкуснее.

Відео рецепт 👇