Запечені Курячі гомілки з капустою білоголовою в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Курячі гомілки-7 Шт
Білокачанна капуста – 600 гр
Томатна паста без цукру 2 ст л
Сметана 10%- 2 ст л
Часник – 3 зубчики
Морква-1 Шт
Ріпчаста цибуля-1 Шт
Рослинна олія-2 ст л
Сіль, перець, хмелі-сунелі (спеції можна використовувати будь-які)
Запечені курячі гомілки з капустою білоголовою в духовці покроковий рецепт
1. В першу чергу замаринуем курячі гомілки. Їх потрібно промити, просушити паперовим рушником. Додати сіль, чорний перець, хмелі сунелі (або інші спеції). Так само додати рослинне масло і подрібнений чеснок.
2. Натерти добре кожну гомілку і відставити у бік. Поки гомілки маринуються, нашаткувати капусту. Додати натерту моркву і нарізану ріпчасту цибулю. Посолити, поперчить.
3. Додати томатну пасту і сметану. Перемішати. (Якщо капуста жорсткувата, то краще її пом’яти руками). Капустяну суміш викласти у форму для запікання. Прикрити фольгою. Запікати при 180*.
4. Під фольгою хвилин 40, після фольгу зняти і готувати ще 40 хвилин. Обов’язково пробуйте капусту на готовність. Орієнтуйтеся на вашу духовку.
Відео рецепт 👇