Як приготувати Запечені помідори з сиром фета в духовці рецепт простий. У нас були жовті великі, маленькі червоні і зелені на гілочці😎 Якщо почав колекціонувати помідори, то йди в своє захоплення до кінця😝 А також шматок фети грам на 250, сушені трави, пляшка олії, вінтажна форма часів Великої Жовтневої революції і щіпка цікавості, підігрітого винишком, що вийде з цієї ідеї🤓 ⠀ Так це старий баян😖 в свій час захлеснув стрічку однотипними рецептами пасти, кілька років тому, для дууууже ледачих людей. Але от точно в якості соусу для пасти заправка з фети — ідея так собі, а от як закуска з помідорками до дорослого соку саме те😜
Інгредієнти
– 500 г різних помідорів
— 250 г твердій не надто солоною фети — 1 ч. л. сушеного чебрецю
— 1 ч. л. сушеного базиліка
— 2-3 гілочки розмарину
— ¼ лимона
— оливкова олія
— сіль, перець
Запечені помідори з сиром фета в духовці покроковий рецепт
1. Викладіть фету в центрі форми, розкласти помідори і розмарин за кругу.
2. Присипте спеціями, збризніть оливковим маслом і приберіть в розігріту до 180 гр духовку на 30-40 хвилин, поки помідори і фета не почнуть злегка обугливаться.
3. Дістаньте, дайте трохи охолонути і подавайте прямо у формі до столу.