Запечені стебла капусти броколі в духовці простий рецепт. Викидаєте стебла брокколі? А адже з них можна приготувати дуже смачну страву – запечені палички!
Інгредієнти
Стебла брокколі (можна взяти і цвітну капусту).
Рідка частина панірування: борошно, раст. молоко.
Суха паніровка: кукурудзяний крохмаль, часникова сіль і сирні дріжджі; можна взяти просто панірувальні сухарі і додати спеції на ваш смак.
Масло
Запечені стебла капусти броколі в духовці покроковий рецепт
1. Стеблинки брокколі ріжемо на брусочки.
2. Спочатку занурюємо кожен брусочок в рідку частину, потім в суху панировку.
3. Зверху додаємо масло і ставимо в духовку на 20 хвилин при 200 градусах.
Відео рецепт 👇