По суті запечені вареники, але до чого ж смачні 😋 Як зробити Запечені вареники з гарбузом в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
На 13 шт:
Борошно в/с 125 р
Сіль щіпка
Цукор 25 г
Масло вершкове ж.82% ( жир) 15 р
Вода 60 р
Начинка:
Гарбуз (близько 400-450 г)
Кардамон щепока
Кориця 1 г
Вершкове масло ж. 82% 20 р
Кукурудзяний крохмаль 12 р
Цукор 15 г
Цукор для посипання.
Запечені вареники з гарбузом в духовці покроковий рецепт
1. Спочатку підготувати гарбуз: запекти, разом з шкіркою при 200 градусах 25-30 хвилин, посипавши кардамоном і корицею. Звільнити від шкури, розім’яти виделкою, додати вершкове масло.( Важливо не перебивати блендером, а залишити невеликі шматочки. Цукор з’єднати з крохмалем, засипати в начинку, перемешать.
2. Тісто: з’єднати всі інгредієнти, замісити ніжне, гладке тісто. Прибрати на 30 хвилин у пакет. Розкачати тонко тісто до 3 мм, вирізати прямокутники 10*10 см, викласти начинку в центрі (20-22 г).
3. Закрити трикутником, придавити одну сторону до іншої, відрізати зайве тісто різаком. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин, попередньо сбризнув водою і посипавши сахаром.