Запечений битий картопля зі сметаною і ікрою

Як зробити Запечений битий картопля зі сметаною і червоною ікрою рецепт простий. Якщо ви ще не пробували, не втрачайте можливість. Це дуже смачно, ну дуже 🧡

Інгредієнти

🥔молода картопля
⚪️сметана 20%-а- (100 г)
🌱зелень 70 р
🐟червона ікра

Запечений битий картопля зі сметаною і ікрою покроковий рецепт

1. Спочатку відваріть молода картопля хвилин 20. На деко постеліть фольгу і змастіть її маслом. Покладіть картоплю і стримуйте його так, як показано в ролике.

2. Змастіть маслом і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин. Доки картопля запікається, підготуйте соус. Змішайте в тарілці сметану і дрібно нарізану зелень.

3. Посоліть і розмішайте отриману суміш. Дістаньте з духовки картоплю і полийте його зверху соусом. Додайте червону ікру по вкусу.

Відео рецепт 👇