Як зробити Запіканку з куркою, картоплею, грибами, помідорами і сиром рецепт простий. Дуже смачна, ситна, ароматна запіканка. Гриби можна використовувати будь-які, за смаком. Страву можна приготувати як в одній великій формі, так і порційно 😋 Кришка в комплекті дозволяє використовувати форму для запікання для зберігання готових страв, коли важливо зберегти форму страви! Обсяг – 3 л.
Інгредієнти
🔸куряче філе
🔸картоплю
🔸печериці
🔸цибуля ріпчаста
🔸сир російський
🔸помідори
🔸спеції (сіль, чорний перець, паприка)
Запіканка з куркою, картоплею, грибами, помідорами і сиром покроковий рецепт
1. Куряче філе викладаємо в сковороду і обсмажуємо, далі додаємо гриби і обсмажуємо до золотавої скоринки. Потім додаємо цибулю, спеції і залишаємо тушкуватися до готовности.
2. Окремо в каструлі відварюємо картоплю. Гарячу картоплю розминаємо в пюре. Викладаємо картопляну масу у форму, в якій будемо випікати запіканку, разравниваем.
3. Поверх картоплі викладаємо грибну начинку, зверху начинки викладаємо помідори і сир. Відправляємо в духовку приблизно на 15 хвилин. Готово.
Відео рецепт 👇