Моя улюблена сирна заварна Паска! Скільки б рецептів я не пробувала – цей найкращий! Заварна сирна паска царська з вершками рецепт простий.
Інгредієнти
1 кг сиру 9%-20%
200 гр вершкового масла 82,5%
5 яєць
200 гр цукру
паличка ванілі (ванільний цукор)
400 мл вершків (10-20%
100 гр горіхів
100 гр цукатів
Заварна сирна паска царська з вершками покроковий рецепт
1. 1. Сир пропусти через сито, в мене його немає, тому я пробила блендером.
2. Додай масло кімнатної температури (не з мікрохвильовки, а розтануло масло при кімнатній температурі).
3. Розріж паличку ванілі і дістань семена.
2. Додай масло кімнатної температури (не з мікрохвильовки, а розтануло масло при кімнатній температурі).
3. Розріж паличку ванілі і дістань семена.
2. 4. Збий яйця з цукром і насінням ванілі (або з ванільним цукром) до білого (5 хвилин на максимальній швидкості міксера).
5. Додай вершки і перемішати.
6. Поставте каструлю на середній вогонь і постійно помішувати. ПОСТІЙНО! Доведи масу до кипіння і варіть після кипіння 3-4 хвилини. Не припиняй заважати! Маса загусне, зніми її з вогню і помішуй 3 хвилини, щоб вона трохи остыла.
5. Додай вершки і перемішати.
6. Поставте каструлю на середній вогонь і постійно помішувати. ПОСТІЙНО! Доведи масу до кипіння і варіть після кипіння 3-4 хвилини. Не припиняй заважати! Маса загусне, зніми її з вогню і помішуй 3 хвилини, щоб вона трохи остыла.
3. 7. Нарубай горіхи і цукати. Додай їх в сирну масу.
8. Додай яєчну суміш в сир і добре перемішай.
9. Застелила пасочницу марлею, постав пасочницу на тарілку (буде стікати сироватка), і прижит великдень чимось зверху.
10. Нехай вона постоїть ніч у холодильнику, на наступний ранок вже можна їсти!
8. Додай яєчну суміш в сир і добре перемішай.
9. Застелила пасочницу марлею, постав пасочницу на тарілку (буде стікати сироватка), і прижит великдень чимось зверху.
10. Нехай вона постоїть ніч у холодильнику, на наступний ранок вже можна їсти!
Відео рецепт 👇