Заварне тісто для чебуреків пузырчатое хрустке на окропі з яйцем

Як зробити смачне домашнє заварне тісто для чебуреків пузырчатое хрустке на окропі з яйцем простий рецепт. Дуже простий у приготуванні рецепт😋 Тісто виходить еластичне і ніжне. Не бруднить руки і при расскатывании не потрібно борошно. Готувати з нього можна не тільки чебуреки, але і пельмені, манти, вареники.

Інгредієнти

🔸яйце – 1 шт
🔸сіль – 1 ч. л.
🔸растительне олія – 3 ст. л
🔸борошно – 3 склянки
🔸крутий окріп – 1 стакан

Заварне тісто для чебуреків пузырчатое хрустке на окропі з яйцем покроковий рецепт

1. В миску, додати яйце, сіль і рослинне масло. Борошно просіяти. Додати окріп. Акуратно спочатку перемішати ложкою, щоб не обпалити руки.

2. Потім зігнати добре на столі руками близько 6-7 хвилин. Помістити тісто в пакет і залишити на столі на 15 минут.

3. Все тісто готове. Можна готувати чебуреки. Фарш для начинки підійде будь-який. У мене з морської білої рыбы.

Відео рецепт 👇