Заварне тісто для еклерів класичне у домашніх умовах простий рецепт.
Інгредієнти
✅ склянку холодної води ( 200 мл)
✅ склянку борошна (200 г)
✅ рослинна олія стакан об’ємом 50 мл або 1/2 склянки борошна.
✅ щіпка солі, ваніліну
✅ яйця 4-5 штук( дивимось по тесту)
Заварне тісто для еклерів класичне у домашніх умовах покроковий рецепт
1. В каструлю з товстим дном наливаємо воду, рослинне масло, сіль і ванілін, доводимо до кипіння. Далі додаємо борошно, перемішуємо і выпариваем рідина з тіста хвилин 5.
2. перекладаємо Тісто в дежа міксера, даємо трохи охолонути і по одному додаємо яйця, у мене пішло 4,5 яйца.
3. Дивимося по консистенції тесту, воно повинно спадати з лопаточки, залишаючи трикутний кінець, тісто виходить густим, але тягучим.
4. Випікаємо при 190* 35-40 хвилин. Головне не перетримати, інакше засохнут.
Відео рецепт 👇