Зефір Чорнослив Волоський горіх

Як смачно зробити Зефір Чорнослив Волоський горіх простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Красивий, солодкий з горіховою ноткою. Цей зефір може відмінно урізноманітнити Ваш прейскурант, якщо вже готуєте на замовлення і здивувати близьких новим смаком, якщо готуєте для сім’ї. Докладний відео урок Ви знайдете на моєму YouTubе каналі, посилання на канал Ви знайдете в актуальному.

Інгредієнти

В діжу міксера:
40 г білка
50 г цукру
щіпка лимонної кислоти

В сотейник:
140 г цукру
4 г агару силою 900
30 г пюре чорносливу
70 г яблучного пюре
65 г води

Зефір Чорнослив Волоський горіх покроковий рецепт

1. Плоди чорносливу тушкуйте в невеликій кількості води до м’якого стану і подрібніть заглибним блендером. Збийте білкову масу поступово додаючи цукор, паралельно варіть сироп – 3-4 хвилини з моменту закипания.
2. Відразу після того, як зефірні половинки отсадите на сушку – прикрасьте шматочками волоського горіха до моменту, поки маса не стабилизировалась.

3. Сушіть зефір належний час, після чого припудріть цукровою пудрою. Не пропускайте пюре чорносливу через сито, так зефірні половинки вийдуть красивіше всего.