Як зробити Зефір Лайм Мед М’ята рецепт простий 🌱 Зефирное наповнення – це завжди експеримент, але все залежить від бажання і настрою… Ловіть новий смак з літніми нотками коктейлю Мохіто🌱 Окрім рецепту, я розповім Вам про насадку, за допомогою якої виходять такі ажурні ребра.
Інгредієнти
В діжу міксера:
80 г білка або 10 г альбуміну і 60 г води
100 г цукру
20 г яблучного пюре
1 ч. л. дрібно нарізаної м’яти
В сотейник:
250 г цукру
50 г меду
11 г агару силою 900
100 г води
150 г яблучного пюре
50 г пюре лайма (сік+м’якоть)
Зефір Лайм Мед М’ята покроковий рецепт
1. Збийте білок з цукром, додайте густе яблучне пюре, в кінці додайте м’яту. Варіть сироп по таймеру 3-4 хвилини з моменту закипання Вибирайте мед з яскравим , характерним ароматом, наприклад гречишный.
2. Вичавіть з лайма сік за допомогою соковижималки і додайте дрібно нарізану цедру. Збивайте масу після додавання сиропу кілька хвилин, поки вона не стане теплой.
3. При виборі насадки орієнтуючись на кількість пелюсток і їх висоту. Чим більше пелюсток і чим вони глибші, тим тонше і ажурніше виходить зефірні ребра. Щоб шматочки цедри і м’яти не застрявали при відсадженні вони повинні бути дуже мелкими.