Зефір Полуниця Абрикос

Сьогодні готуємо зефір полуниця – абрикос, з мене рецепт, з вас ❤🙏

Інгредієнти

У діжу:
70гр цукру
70гр білка

В сотейник:
75гр полуничного пюре
75гр абрикосового пюре
200гр цукру
50гр інвертного сиропу
100гр води
9g агару

Зефір Полуниця Абрикос покроковий рецепт

1. Готуємо обов’язково з инвертным сиропом і нічим його не замінюємо. Підготуємо пюре: полуницю і абрикос розморозити, разом з соком пробити блендером (можна взяти готове пюре з кондитерського магазину)

2. В сотейник кладемо всі необхідні інгредієнти і ставимо варити сироп 4 хвилини з моменту закипання і паралельно ставимо збивати меренгу. У готову меренгу вливаємо гарячий сироп і збиваємо масу ще 3 минуты.
3. Перекладаємо масу в заздалегідь приготовлений кондитерський мішок з вашої улюбленої насадкою і красиві відсаджуємо зефирки.

4. Через 12 годин склеюємо половинки між собою і обвалюємо в цукровій пудрі. Зберігаємо зефір в герметичному контейнері при кімнатній температуре.

Відео рецепт 👇