Новий рецепт Зефіру Полуниця Смородина Ваніль простий.
Інгредієнти
У діжу:
70гр білка
70гр цукру
В сотейник
75гр пюре смородини
75гр пюре полуниці
100гр води
180гр цукру
20гр ванільного цукру (не плутати з ваніліном)
11гр агару
50гр інвертного сиропу
Зефір Полуниця Смородина Ваніль покроковий рецепт
1. В сотейник викладаємо всі необхідні інгредієнти і варимо сироп 4 хвилини з моменту закипання (не важливо яка плита) Паралельно збиваємо до щільного меренгу пика.
2. В готову меренгу вливаємо гарячий сироп і збиваємо масу ще 3 хвилини Перекладаємо масу в заздалегідь приготовлений кондитерський мішок, відсаджуємо зефирки.
3. Через 12 годин склеюємо зефірки між собою і обвалюємо в цукровій пудрі. Прибираємо зефір в герметичний контейнер, зберігаємо зефір при кімнатній температуре.
Відео рецепт 👇