Як зробити смачну Зефірну великдень без сиру Три Шоколаду рецепт простий.
Інгредієнти
У сотейник:
Яблучне пюре – 150 гр
Вода – 100 гр
Цукор – 200 гр
Інвертний сироп – 50 гр
Агар сила 1000 – 7 гр
В чашу:
Білок – 70 гр
Цукор – 80 гр
Лимонна кислота 1/3ч.л.
Додаткові інгредієнти:
Полуничний шоколад – 50 гр
Карамельний шоколад – 50 гр
Темний шоколад без цукру – 50 гр
Вибухова карамель – 20 гр
Слайсы фундука – 30 гр
шоколадні Кульки – 30 гр
Барвник гелевий рожевий і коричневий
Зефірна великдень без сиру Три Шоколаду покроковий рецепт
1. 1. У сотейнику об’єднати пюре, воду, цукор, агар-агар і інвертний сироп
2. Поставити на середній вогонь і довести сироп до кипіння
3. В цей же час в деже збити білок до піни з лимонною кислотою або винним каменем на середній швидкості. Додати половину цукру і продовжити збивати до розчинення. Додати цукор, що залишився і збити до міцних піків
2. Поставити на середній вогонь і довести сироп до кипіння
3. В цей же час в деже збити білок до піни з лимонною кислотою або винним каменем на середній швидкості. Додати половину цукру і продовжити збивати до розчинення. Додати цукор, що залишився і збити до міцних піків
2. 4. Після закипання сиропу засікти 4-4,5 хвилини і варити, постійно помішуючи.
5. Шоколад розтопити в окремих пластикових чашах імпульсами по 20-30 секунд
6. Зняти сироп з вогню і дати йому трохи охолонути. Швидкість міксера збільшити на максимум і влити сироп впевненою цівкою. Збити до щільності
7. Форму для паски змастити рослинним маслом без запаху
8. В окрему чашу викласти частину зефірної маси, додати полуничний шоколад, рожевий барвник і шоколадні кульки. Акуратно перемішати, буквально кілька рухів лопаткою. Заповнити третину форми з допомогою кондитерського мешка.
5. Шоколад розтопити в окремих пластикових чашах імпульсами по 20-30 секунд
6. Зняти сироп з вогню і дати йому трохи охолонути. Швидкість міксера збільшити на максимум і влити сироп впевненою цівкою. Збити до щільності
7. Форму для паски змастити рослинним маслом без запаху
8. В окрему чашу викласти частину зефірної маси, додати полуничний шоколад, рожевий барвник і шоколадні кульки. Акуратно перемішати, буквально кілька рухів лопаткою. Заповнити третину форми з допомогою кондитерського мешка.
3. 9. У другу частину зефірної маси додати трохи коричневого барвника, карамельний шоколад і вибухову карамель. Перемішати і викласти у форму ще третина
10. В останню частину зефіру додати трохи більше коричневого барвника, темний шоколад без цукру і слайсы фундука. Перемішати і заповнити повністю форму. Залишити на 30 хвилин. Зняти форму, прикрасити полуничним шоколадом і шоколадним драже у вигляді яиц.
10. В останню частину зефіру додати трохи більше коричневого барвника, темний шоколад без цукру і слайсы фундука. Перемішати і заповнити повністю форму. Залишити на 30 хвилин. Зняти форму, прикрасити полуничним шоколадом і шоколадним драже у вигляді яиц.
4. Залишити на созреванії, на 5-6 годин при кімнатній температурі. Потім прибрати в герметичний контейнер або коробочку. Термін придатності до 10 дней.
Відео рецепт 👇