Зелений крем-суп з броколі, кабачків, шпинату і вершків

Як зробити Зелений крем-суп з броколі, кабачків, шпинату і вершків рецепт простий.

Інгредієнти

на 4 порції супу

Зелена цибуля 50 гр
Часник 2 зубчики
Картопля 3 ср, шт.
Броколі 250 гр
Кабачок 100 гр
Шпинат 50 гр
Вершки 22% 100 гр (в пост замінити соєвим молоком)
Вода 1 л
Сіль перець
Горішки для прикраси

Зелений крем-суп з броколі, кабачків, шпинату і вершків покроковий рецепт

1. Відокремлюємо білі і зелені частини цибулі, нарізаємо білі частини дрібно, зелені побільше. Рубаємо часник і починаємо обсмажувати на рослинному маслі і ріжемо картоплю. До часнику додаємо білі частини цибулі, коли пішов апетитний запах від обжарювання, додаємо картоплю, прогріваємо і заливаємо гарячою водою або бульоном.

2. Коли картопля майже зварився додаємо брокколі, кабачок і варимо. Коли всі овочі готові, додаємо вершки (можна замінити соєвим молоком в піст!), зелені частини цибулі і листя шпината.

3. Доводимо до кипіння, солимо і перчимо. Знімаємо з плити і подрібнюємо блендером. Чим однорідніше суп, тим він зеленішою. . Викладаємо в тарілку і зверху я додав листя шпинату орешки.

Відео рецепт 👇