Як смачно зробити Жюльєн з куркою грибами і сиром в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Жюльєн з куркою і грибами. Чому б не подати в якості гарячої закуски на новорічний стіл жюльєн
Інгредієнти
• 250 г курячого філе
• лавровий лист
• 1 цибулина
• 200 г грибів
• 100 г сиру
Для соусу:
• 1 ст. л. борошна
• 25 г вершкового масла
• 200 мл молока
• 1 яйце
• 0,5 ч. л. мускатного горіха
• сіль, перець
Жюльєн з куркою грибами і сиром в духовці покроковий рецепт
1. Куряче філе відварити з лавровим листом до готовності в підсоленій воді. Ріпчасту цибулю нарізати, обсмажити на вершковому маслі до рум’яного кольору, додати нарізані гриби, обсмажити вместе.
2. Для соусу борошно і вершкове масло помістити в кухлик, отриману масу злегка обсмажити, помішуючи. Влити молоко, на середньому вогні, постійно помішуючи, довести до загустіння. Зняти з вогню, додати яйце і швидко перемішати, посолити і поперчити за смаком, додати мускатний горіх, перемешать.
3. Курку дрібно порізати, все змішати в глибокій мисці: цибулю, гриби, курку, соус бешамель, перемішати. Викласти жюльен в кокотниці або порціонні формочки для запікання, посипати тертим сиром. Запікати 15 хв. В прогрітій до 180 гр. Духовке.
Відео рецепт 👇