Інгредієнти
Кількість інгредієнтів розрахована на 2 склянки об’ємом 340 мл
⠀
Шоколадний бісквіт:
⁃ 3 яйця C1
⁃ 115 гр цукрової пудри
⁃ 60 гр борошна
⁃ 17 гр какао-порошку
⁃ 1/4 частина ч. л. розпушувача
⠀
Апельсиновий джем:
⁃ 220 гр апельсинового соку і м’якоті (2 апельсина)
⁃ 12 гр цукру
⁃ 12 гр кукурудзяного крохмалю + 12 мл води
⠀
Кавова просочення:
⁃ 2 ч. л. цукру
⁃ 1-2 ч. л. розчинної кави (за смаком)
⁃ молоко і окріп-на-віч на один стакан
⠀
Кавовий крем-чіз:
⁃ 240 гр сирного сиру
⁃ 50 мл вершків 33% жирності
⁃ ~60 гр цукрової пудри
⁃ 1 ч. л. розчинної кави
⁃ 1 ч. л. цукру (для кави)
⁃ 1 ч. л. окропу (для кави)
Знаменитий Торт в стаканчику cake to go з кремом чіз покроковий рецепт
вичавлюємо сік З апельсина і додаємо м’якоть (без плівочки). Перелити в сотейник, додаємо цукор. Кукурудзяний крохмаль змішуємо з прохолодною водою, перемішуємо. Виходить консистенція молока.
До апельсинової суміші додаємо цукор, вливаємо кукурудзяний крохмаль, помішуючи, ставимо на плиту. Необхідно періодично помішувати, щоб начинка не підгоріла і не пішла грудочками. Начинка повинна загуснути. Тепер її необхідно остудити, перш ніж додавати в торт.
Змішуємо цукор, кава, заливаємо молоком і окропом. Перемішуємо, даємо остыть.
Змішуємо разом каву, цукор і окріп. Трохи збиваємо масу. Залишаємо остуджуватися. В чаші змішуємо сирний сир, вершки і цукрову пудру. Збиваємо все разом. Додаємо до крему кави і знову перемешиваем.
Відео рецепт 👇