Як робити смачне домашнє абрикосове пюре на зиму простий рецепт.
Інгредієнти
500 грам очищеного абрикоса
50 грам води
50 грам цукру
1 грам лимонної кислоти + 3 грама води
Абрикосове пюре на зиму покроковий рецепт
1. Помити, очистити від кісточок абрикоси. Залити водою лимонну кислоту і дати розчинитися. З’єднати в сотейнику: абрикос, вода, цукор. На середньому вогні довести до кипіння, прокип’ятити 3 минуты.
2. Помішуючи і розтираючи ополоники. В кінці додати лимонну кислоту розведену у воді. Вимкнути плиту. Пробити блендером. Протерти масу через сито.
3. Остудити і розлити по ємностях. Можна заморожувати. Все дуже просто! Цей спосіб підходить і для інших ягід і фруктів! Зараз сезон. Робіть заготовки з літа!
Відео рецепт 👇