Апельсинове печиво з цедрою

Апельсинове печиво з цедрою простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

Цукор – 80 гр.,
Яйце – 2 шт.,
Щіпка солі,
Ваніль,
Цедра 2х апельсинів,
Апельсиновий сік – 70 мл,
Рослинне масло – 100 мл,
Борошно – 300 гр.,
Розпушувач – 1 ч. л.,
Куркума – 0.5 ч. л.(за бажанням),
Цукрова пудра для обкатки.

Апельсинове печиво з цедрою покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з сіллю, цукром і ваніллю. Далі кладемо цедру, апельсиновий сік, куркуму, ще раз перемішуємо, додаємо рослинне масло, мешаем.
2. Поступово додаємо борошно, замішуємо тісто. Тісто накриваємо плівкою і прибираємо на 1, 5 години холодильник.

3. Далі відщипуємо шматочок тіста, катаємо кулька, обвалюємо в цукровій пудрі і викладаємо на пергамент. Випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.