Як зробити Апельсиновий мармелад рецепт простий. Що для вас означає натуральний мармелад? 😉Натуральний мармелад ніжний з хорошою кислинкою і яскравим ароматом. 🥰А може натуральний мармелад це шматочки ягід в масі, в основі якої тільки домашній сік з садових ягід. Що краще і смачніше вирішувати тільки вам, адже зробити мармелад можна абсолютно будь-якого смаку, кольору і аромату. 🍒🍍🍓Їх садових, лісових екзотичних ягід, натуральних соків, цитрусових .. вибір обмежений лише польотом фантазії 🌠 Пробуйте зробити мармелад, ви не залишитеся до нього байдужі 🤗
Інгредієнти
Апельсиновий сік – 450 р
Цукор – 300 г
Глюкозний сироп – 100 г
Пектин – 14 г
Апельсиновий мармелад покроковий рецепт
1. Варіть мармелад до 107 – 108 градусів, використовуйте термометр, зварити мармелад на око буде дуже сложно.
2. В кінці додайте 5 г лимонної кислоти, розчиненої в невеликій кількості гарячої воды.