Як смачно зробити Апельсиновий пиріг в духовці на дріжджах простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
200 г борошна
100 г цукру
100 г вершкового масла
4 яйця
Цедра і сік одного апельсина
8 г дріжджів
щіпка солі
форма 26 х 11 х 7
Апельсиновий пиріг в духовці на дріжджах покроковий рецепт
1. Покладіть 4 яйця в миску, додайте цукор і щіпку солі, збивайте до утворення піни. Додати апельсинову цедру, сік, розтоплене вершкове масло і борошно, просіяне разом з дріжджами через сито.
2. вистилаємо Форму вологим папером для випічки (так вона легко адаптується). Вилийте суміш для кексу і кілька разів постукайте по ній, щоб вона осела.
3. Випікати при температурі 175ºC в попередньо розігрітій духовці, з нагріванням вгору і вниз, протягом 50 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Вийняти з форми і дати охолонути на решетке.