Авокадо чізкейк Мохіто без випічки з лаймом

Як зробити Авокадо чізкейк Мохіто без випічки з лаймом простий рецепт. Пісочне підстава… ніжна вершкова начинка… нотки м’яти, лайма… це ідеальний літній десерт.

Інгредієнти

(на форму діаметром 15-16 см):

Для заснування:
✅ 150 г пісочного печива
✅ 60 г вершкового масла ⠀

Для начинки:
✅ 400 г вершкового сиру
✅ 75 г цукру
✅ 100 мл вершків (10-33%)
✅ 1 авокадо
✅ 10 г желатину
✅ 40 мл холодної води
✅ 5-10 г м’яти
✅ 1 лайм⠀

Авокадо чізкейк Мохіто без випічки з лаймом покроковий рецепт

1. Основу: Печиво подрібнюємо в блендері до стану крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Кладемо у форму і рівномірно розподіляємо по дну. Прибираємо в холодильник, поки готуємо начинку.

2. Начинка: Желатин замочуємо в прохолодній воді на 15 хвилин. Після цього розтоплюємо в мікрохвильовці або на плиті. М’яту подрібнюємо в блендері, а цедру лайма натираємо на терке.

3. До вершкового сиру додаємо цукор, вершки, м’якоть авокадо, м’яту, цедру і сік лайма, розтоплений желатин і пробиваємо блендером в однорідну масу (за бажанням можна додати зелений барвник).

4. Кладемо всю масу на основу з печива у форму, добре розрівнюємо і прибираємо в холодильник на 4-6 годин (хоча у мене зазвичай застываете за 2-3 години). Прикрашаємо і насолоджуємося!

Відео рецепт 👇