Австрійський штрудель з вишнями з листкового тіста готового простий рецепт в духовці. Пропоную відволіктися на ароматний чай з теплим штруделем!)
Інгредієнти
– 300 гр вишні без кісточок
– 3-4 ст л цукру
– 1/2 год л кориці
– 1,5 ст л кукурудзяного крохмалю
– 500 гр листкового тіста
– 1 яйце
– Цукрова пудра
Австрійський штрудель з вишнями з листкового тіста готового покроковий рецепт
1. Ягоди заздалегідь розморожуємо, залишаємо в ситечку, щоб злилася зайва вода Готуємо начинку: перемішуємо ягоди з цукром, корицею і крохмалем. Уварюють до загусання на середньому вогні – як тільки маса закипить, залишаємо ще на 2-3 хвилини, і прибираємо огня.
2. Розморожене тісто розкачуємо до товщини 3-4 мм, викладаємо трохи остигнула начинку і акуратно загортаємо. Робимо невеликі надрізи з краю для украшения.
3. Защипуємо всі краї, змащуємо збитим яйцем і відправляємо в духовку Випікаємо спочатку 35 хвилин при 180С, потім ще 5-10 при 200С до рум’яного цвета.
4. Даємо охолонути 5-10 хв у вимкненій духовці з відчиненими дверцятами Обов’язково посипаємо цукровою пудрою!
Відео рецепт 👇