Як зробити Баклажани по корейськи на зиму кращі найсмачніші швидко в банках простий рецепт 🍆 А ви вже зібрали урожай баклажанів? Зробіть з ними пікантну яскраву заготовку 🌈.
Інгредієнти
баклажани — 1 кг;
перець болгарський — 3 шт.;
морква — 2 шт. великих;
ріпчаста цибуля — 2 шт.;
часник — 5-6 зубчиків;
гострий перець свіжий — 1 шт.
цукор — 2 ст. л.;
сіль — ½ ч. л.
оцет 9% — 2 ст. л.
приправа для корейської моркви — 1 ст. л. з гіркою;
мелений коріандр — 1 ч. л.;
мелений чорний перець — ¼ ч. л.;
свіжі кріп і кінза — за смаком.
Баклажани по корейськи на зиму кращі найсмачніші швидко покроковий рецепт
1. Баклажани ріжемо на довгі брусочки, кладемо в миску, посипаємо сіллю і залишаємо на годину; Моркву миємо, очищаємо і натираємо на тертці, обсмажуємо 5 хвилин; Солодкий перець миємо, видаляємо насіння і ріжемо довгою соломкою;
2. Баклажани віджимаємо від соку і смажимо до м’якості; Чистимо цибулю і часник, цибулю ріжемо кільцями, часник подрібнюємо. Гострий перець миємо та ріжемо кільцями; Змішуємо всі овочі, додаємо дрібно нашатковану зелень, вливаємо уксус.
3. Перемішуємо масу і залишаємо на півгодини; Розкладаємо салат по стерилізованим баночках, прикриваємо кришкою і кип’ятити 15-20 хвилин, закатываем.