Баклажани запечені з сиром моцарелою і помідорами

Як зробити Баклажани запечені з сиром моцарелою і помідорами в духовці рецепт простий. Сезонні овочі зараз найкращі👌Кожен день страви з овочів, а краще не одне, а два або три)) Можна подати як самостійне блюдо (сама їм тільки так) або як гарнір до чогось м’ясного, з рубленими курячими котлетами наприклад 👌 Не буду вказувати пропорцій, тому що тут все залежить від кількості та розміру баклажанів, головне взяти смачну моцарелу і стиглі солодкі помідори для начинки, ну і баклажани звичайно)

Інгредієнти

Для прошарку в баклажани:
Помідори
Моцарелла для запікання
Сіль Морська

Для ароматного масла
Оливкова олія
Суміш перців
Кілька зубчиків часнику
Пучок петрушки

Баклажани запечені з сиром моцарелою і помідорами покроковий рецепт

1. Баклажани нарізати уздовж на тонкі слайсы, трохи не доходячи до плодоніжки. Добре посолити всередині і зовні. Дати постояти хвилин 20-30 (що б пішла гіркота) Моцарелу і помідори також нарізати на тонкі слайсы.
2. Вкласти їх, чергуючи, між пластами баклажана. Укласти на деко віялом. В оливкове масло видавити часник, вмішати мелконарезанного петрушку, крупномолотый перець. Обмазати добре цією сумішшю баклажани і присипати зверху морський солью.
3. Запікати до м’якості і золотистої скоринки, від 30 до 50 хв., тут все залежить від величини баклажанів. Є з запалі з жару, дуже смачно!