Бананово шоколадний пиріг перевертиш на сковороді без борошна простий рецепт і зайвих калорій 💥 Дуже простий у приготуванні, смачний, корисний і тане в роті пиріг!
Інгредієнти
Вихід ~ 480г
КБЖУ на 100г – 158.88/5.56/4.99/22.59
Інгредієнти:
* банан – 2шт (у мене кожен по 110г)
* яйце – 1шт
* молоко (у мене 3.2%) – 130г
* вівсяні пластівці – 80г (довгої варіння)
* какао – 25г
* розпушувач – 5г
* вершкове масло – 10г
* фініковий сироп – 15г (можна замінити на інший сироп/мед або 1ст.л цукру)
❗молоко і вершкове масло можна замінити на рослинне (наприклад, кокосова), якщо вам актуально😉
Бананово шоколадний пиріг перевертиш на сковороді покроковий рецепт
1. Для початку з’єднуємо яйце, молоко і один банан (я це зробила з допомогою блендера, але вийде і з допомогою виделки). Вівсяні пластівці подрібнюємо (я скористалася кавомолкою) і додаємо до рідких інгредієнтів, також додаємо какао, розпушувач і перемешиваем.
2. Вийде рідке тісто. Другий банан ріжемо на колечка. У розігрітій сковороді розподіляємо масло з сиропом і викладаємо нарізаний банан, а зверху рівномірно розподіляємо отримане тесто.
3. накриваємо кришкою Сковороду і випікаємо пиріг на повільному вогні (у мене 5 з 12) – 20 хвилин. Як пиріг буде готовий – перевертаємо його на блюдо.
Відео рецепт 👇