Автозагар? Солярій? На скільки хвилин? Не дуже люблю штучні загары, але мій чізкейк це те, що доктор-спа прописав. Це Басків чізкейк. Та ні! Він не випадково підгорів! Все строго за рецептом і задуманому плану. Завдяки високій температурі і мінімального часу випічки, всередині чізкейк зберігає ніжну структуру, але ми жертвуємо скоринкою і вона підгорає. Ділюся рецептом і деякими секретами приготування. Як зробити Басків чізкейк спалений рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
600гр – вершкового сиру кімн t
4 яйця
260гр – вершків 33%
160гр – цукру
10гр – валильного цукру
25гр – кукурудзяного крохмалю
Басків чізкейк спалений покроковий рецепт
1. Цей чізкейк замішується віночком. Нам не потрібна зайва легкість, тому нічого збивати ми не будемо; Всі інгредієнти додаємо в тій послідовності, як вказано в рецепті (вершковий сир – яйця – вершки – цукор – ванільний цукор – кукурудзяний крохмаль);
2. Роз’ємну форму потрібно прокласти двома шарами пекарської папери. Для того, щоб папір краще лягла в форму, її бажано змочити і стиснути руками; Перед випічкою форму з тістом треба стукнути об стіл кілька разів, щоб прибрати зайвий повітря (бульбашки на поверхні прибираємо ложкою);
3. Духовка повинна бути заздалегідь розігріта до 230С (режим випічки верх-низ, випікаємо 30-35 хвилин); Після випічки чізкейк повинен охолонути, а потім дозріти в холодильнику кілька годин. Легка кремова структура, ніжний смак і карамельна корочка.
Відео рецепт 👇