Персиковий пиріг з червоною смородиною

Як приготувати смачний Персиковий пиріг з червоною смородиною простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

– 200 гр вершкового масла (кімнатної температури)
– 200 гр цукру
– 3 яйця
– 200 гр борошна
– 12 гр розпушувача
– цедра 1 лимона
– 3 персика (370 гр)
– 130 гр червоної смородини

Персиковий пиріг з червоною смородиною покроковий рецепт

1. Вершкове масло збити з цукром і цедрою лимона до пишного стану. Додати яйця по одному. Після кожного яйця пару хвилин збити на невеликих обертах. Змішати сухі інгредієнти (борошно, розпушувач), заздалегідь просіяні і додати до спочатку збитою масою і добре збити 2-3 минуты.
2. Половину ягід і фруктів додати в тісто (персики можете нарізати слайсами або кубиками), акуратно перемішати. Викласти масу у форму d20см (зробивши попередньо французьку сорочку), другу половину фруктів і ягід викласти зверху, і рівномірно, акуратно розподілити за допомогою лопатки.

3. Випікати в попередньо розігрітій духовці при 160° приблизно 80 хвилин. Орієнтуйтеся на свою духовку. Готовий пиріг дістати з духовки і дати йому охолонути у формі, потім акуратно витягти. Прикрасити за бажанням (ягоди, фрукти, цукрова пудра).