Як смачно зробити Батончики з крекеру, вівсянки, горіхів, меду, шоколадом і арахісової пастою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже прості батончик, які можна зберігати в морозилці.
Інгредієнти
Крекер солоний 180 р
Вівсяні пластівці 35г
Горіхи 40 р
Арахісова паста 1 ст. л
Мед 2 ст. л
Молоко 70 г
—
Шоколад темний 72% 40 р
Шоколад молочний 60 р
Масло рослинне без запаху 5 р
Батончики з крекеру, вівсянки, горіхів, меду, шоколадом і арахісової пастою покроковий рецепт
1. Крекер подрібнити. Горіхи нарізати. Додати вівсяні пластівці, пасту і мед. Добре перемішати. Поступово додати молоко.
2. Його може знадобитися більше або менше. Сформувати батончики, у мене 8 штук по 50 р. Заморозити на 2 часа.
3. Приготувати глазур. Розтопити шоколад, додати рослинне масло. В теплий шоколад занурити батончики.
Відео рецепт 👇