Базлама турецька коржик на сковороді на дріжджах і молоці

Базлама турецька коржик на сковороді на дріжджах і молоці простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Обсяг склянки 200 мл
Обсяг чайної чашки 100 мл

Свіжі дріжджі 21 р
2 склянки (теплого) молока
5 склянок борошна повинно вийде дуже м’яке тісто
1,5 чайні ложки солі
1 чайна ложка цукру

Базлама турецька коржик на сковороді на дріжджах і молоці покроковий рецепт

1. Помістіть молоко і дріжджі в чашу для замішування і перемішайте. Після того, як дріжджі розтануть, додайте сіль і цукор і знову перемешайте.

2. Додайте борошно і замісіть м’яке тісто. Накрити і залишити на 15 минут.

3. Розділити на кілька частин, розкачати, обсмажити на сухій сковороді з двох сторон.

4. Змастити вершковим маслом.

Відео рецепт 👇