Тісто для пиріжків на розсолі

Як смачно зробити Тісто для пиріжків на розсолі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Заквасили вже капусту по моєму рецепту? Розсіл не виливайте! Напечіть пиріжків. Для цього рецепта підійде так само розсіл від огірків або помідорів. Начинка для пиріжків – будь-яка, не солодка. У мене були з пряженою капустою, наші улюблені🤗

Інгредієнти

Розсіл – 240 мл
Дріжджі – 1 ч. л
Цукор – 1 ст. л
Раст. олія – 50 мл
Борошно – 470 г(+/-)

Тісто для пиріжків на розсолі покроковий рецепт

1. До теплого розсолу додати дріжджі і цукор. Перемішати і залишити на 10 хвилин, щоб дріжджі активувалися. Далі, наливаємо масло і просіваємо борошно. Вимішуємо м’яке, липковатое тесто.

2. Залишаємо тісто підходити на 1 годину, потім добре обминаємо і ліпимо пиріжки. У кого є хлібопічка, то можна замісити в ней.

3. Закладіть спочатку рідкі інгредієнти, потім сухі. Увімкніть програму “тісто”.

4. Хлібопічка сама все і замісить, і обомнет тісто. А вам потрібно буде тільки дочекатися звукового сигналу про готовности.

Відео рецепт 👇