Як смачно зробити бельгійські Вафлі класичні в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це рецепт класичних вафель на молоці і вершковому маслі. Можна пекти силіконових формочках в духовці, як я, а можна в электровафельнице
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г 256/6/11/35
🧇Яйця – 3 шт
🧇Цукор – 100 г
🧇Щіпка солі
🧇Ванілін – за смаком
🧇Вершкове масло – 100 г
🧇Борошно – 350 г
🧇Розпушувач – 1 ч. л
🧇Молоко – 400 мл
бельгійські Вафлі класичні в духовці покроковий рецепт
1. Яйця збити з цукром, сіллю і ваніліном до пишної, світлої маси. Додати розтоплене вершкове масло, перемішати. Просіяти борошно разом з розпушувач. Розмішати тісто до однорідного стану. Потім влити молоко і ще раз добре перемешать.
2. Якщо будете пекти в силіконових формочках, то випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 8-10 хвилин. Залежить від розміру вашої форми. Формочку я перед першими вафлями змастила краплею олії, не більше смазывала.
3. Якщо хочете, щоб вафлі були хрусткі з обох сторін – переверніть їх на деко, не виймаючи з форми і запечіть ще 3-4 хвилини. Приємного апетиту ☺
Відео рецепт 👇