Бігос з квашена капуста з ковбасками

Як зробити Бігос з квашена капуста з ковбасками рецепт простий. Моє найулюбленіше блюдо з квашеної капусти. Пам’ятаю, як перший раз їла таку капусту у бабусі. Мама так ніколи не робила, а бабуся гасила саме квашену капусту і ми з сестрою наминали її з картопляним пюре. Пізніше я їла її в Австрії, Польщі та Берліні і кожен раз це любов 😂 Я підсадила на це багатьох наших друзів, а з деякими ми готували її навіть в казані😏 Ну і це зовсім просто, офігенно смачне блюдо всього з 4х інгредієнтів, 5й у вигляді пюре ви можете додати самостійно 😉 Необхідно:

Інгредієнти

найсмачніші у світі ковбаски
квашена капуста
грудинка копчено-варена
трохи печериць

Бігос з квашена капуста з ковбасками покроковий рецепт

1. Саме класне це те, що вам не потрібні пропорції Більше грудинки – смачніше Грудинку порізати як вам подобається і витопити з неї жирок.

2. Порізати гриби і додати до золотистої грудинки. Обсмажити разом. Потім додати капусту і протушкувати все разом під кришкою хвилин 10.

3. Ковбаски я злегка подварила, виклала на капусту, зробила надрізи і відправила в духовку при 170С на 7-10 минут.

4. Все можна подавати притрусивши зеленню😋 А якщо ви зробите ще пюре картопляне, буде просто Гармата😇