Бісквіт з ковбаси і сиру Гордона Рамзі

Бісквіт з ковбаси і сиру чеддера на сколотинах з гарячою медової глазур’ю! Як смачно зробити Бісквіт з ковбаси і сиру Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 чашки універсальної борошна, плюс ще для посипання
2 ½ чайної ложки розпушувача
½ чайної ложки харчової соди
1 чайна ложка кошерної солі
½ чашки (1 паличка) несолоного вершкового масла, замороженого
½ фунта ковбаси для сніданку, приготовленої і висушеної на паперових рушниках
4 унції гострого чеддера, подрібненого
2 столові ложки нарізаної зеленої цибулі
1 чашка холодної сколотин
Гарячий мед для подачі на стіл

Бісквіт з ковбаси і сиру Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 175°C. Збризніть внутрішню поверхню антипригарній форми для випічки об’ємом 12 чашок спреєм для випічки (або рясно змастіть, потім посипте борошном) і відкладіть в сторону. У мисці середнього розміру змішайте борошно, спеції, розпушувач, соду і сіль. Відкладіть в сторону. В чаші стаціонарного міксера з насадкою-лопаткою збийте вершкове масло і цукор до легкої і пухкої маси, близько 2 хвилин на середньо-високій скорости.
2. Зупиніть міксер і очистіть стінки і дно чаші. Додати апельсинову цедру, імбир, патоку і одне яйце і перемішайте на середньо-низькій швидкості, додаючи інші яйця після того, як кожне яйце буде включено. Зішкребіть миску ще раз. Міксером на низькій швидкості додайте близько ⅓ борошняної суміші і перемішайте до однорідної маси, а потім додайте приблизно половину молока. Повторіть цей процес з іншого ⅓ суміші борошна, половиною молока, закінчуючи залишилася сумішшю муки.
3. Випікайте 45-55 хвилин, перевіряючи на позначці 40 хвилин, поки зубочистка, вставлена в центр одного боку, не вийде чистою. Дайте охолонути протягом 15 хвилин, а потім переверніть на решітку для повного охолодження. Поки пиріг остигає, приготуйте глазур: у мисці середнього розміру збийте всі інгредієнти разом. Глазур повинна бути текучою. При необхідності додайте ще трохи молока, щоб розбавити глазур. Як тільки пиріг повністю охолоне, встановіть решітку на деко, щоб прибрати надлишки глазури.
4. Повільно полийте глазур’ю весь верх торта, дозволяючи їй стікати з боків. Подавайте негайно. Розігрійте духовку до 400F (204C). Застеліть деко пергаментним папером. Збийте разом борошно, харчову соду, розпушувач і сіль у великій мисці. Використовуючи плоску тертку, натріть заморожене вершкове масло у велику миску і перемішайте, щоб рівномірно перемішати, обвалявши всі шматочки масла в борошні. Додайте ковбасу, сир і зелений лук.
5. Додати сколотини і перемішайте, щоб вийшло вологе тісто. Замісіть тісто руками і викладіть його на злегка посипану борошном робочу поверхню. Використовуючи качалку, розкачайте тісто в прямокутник розміром приблизно 4×8 дюймів, а потім складіть навпіл, залишивши квадрат розміром приблизно 4×4 дюйма. Повторіть цей процес ще 3 рази, щоб вийшли шаруваті слои.
6. Розкачайте тісто в квадрат розміром 9×9 дюймів і ножем розріжте на 16 квадратів. Перекладіть квадратики на деко і змастіть верхівки кремом. Випікайте 10-15 хвилин, поки верхівки не стануть золотисто-коричневими. Дістаньте з духовки і дайте охолонути протягом 5-10 хвилин, потім щедро збризніть гарячим медом і подавайте.
7. Порада: Зробіть порцію і заморозьте на деко, попередньо розрізавши на квадратики. Просто розморозьте в холодильнику на ніч, щоб вранці випікати гаряче, свіже печиво за запитом без будь-яких зусиль. Примітка до рецептом: Якщо ви віддаєте перевагу пропустити ром, просто замініть його додаткової столовою ложкою молока.