Бісквіт з медом в духовці

Як зробити Бісквіт з медом в духовці рецепт простий і смачний. Ще один ідеальний бісквіт в нашу скарбничку! ⠀ З медом, ароматом лайма і лохиною! Текстура просто божественна, а смак ще краще! ⠀ Зберігайте та надсилайте мені 💜💜 ⠀ Дуже ніжний і повітряний бісквіт, який ідеально впишеться в Муссовый торт або ж стане основою бісквітного торта з фруктовим кремом і начинкою!

Інгредієнти

На форму 16 см (або 6 бісквітів для муссовых тортів)

Яйця 140 гр
Мед 110 гр
Цукор 170 гр
Масло рослинне 70 гр
Сметана 140 гр
Борошно 180 гр
Мигдальна борошно 90 гр
Розпушувач 10 гр

Бісквіт з медом в духовці покроковий рецепт

1. Яйця, цукор і мед розігріти на водяній бані до повного розчинення цукру. Збити суміш міксером до пишної маси на високій швидкості. Знизивши Швидкість міксера, додати масло і сметану.

2. Акуратно ввести всі сухі інгредієнти і змішати. Додати цедру лайма/лимона. Розкласти по формах, виклавши зверху ягоди. Випікати в попередньо розігрітій духовці при 165С ~30-35мин. ⠀

3. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Я випікаю бісквіти в трьох формах. Для економії часу та збереження вологості бисквита.

Відео рецепт 👇