Як зробити Бісквіт з медом в духовці рецепт простий і смачний. Ще один ідеальний бісквіт в нашу скарбничку! ⠀ З медом, ароматом лайма і лохиною! Текстура просто божественна, а смак ще краще! ⠀ Зберігайте та надсилайте мені 💜💜 ⠀ Дуже ніжний і повітряний бісквіт, який ідеально впишеться в Муссовый торт або ж стане основою бісквітного торта з фруктовим кремом і начинкою!
Інгредієнти
На форму 16 см (або 6 бісквітів для муссовых тортів)
⠀
Яйця 140 гр
Мед 110 гр
Цукор 170 гр
Масло рослинне 70 гр
Сметана 140 гр
Борошно 180 гр
Мигдальна борошно 90 гр
Розпушувач 10 гр
Бісквіт з медом в духовці покроковий рецепт
1. Яйця, цукор і мед розігріти на водяній бані до повного розчинення цукру. Збити суміш міксером до пишної маси на високій швидкості. Знизивши Швидкість міксера, додати масло і сметану.
2. Акуратно ввести всі сухі інгредієнти і змішати. Додати цедру лайма/лимона. Розкласти по формах, виклавши зверху ягоди. Випікати в попередньо розігрітій духовці при 165С ~30-35мин. ⠀
3. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Я випікаю бісквіти в трьох формах. Для економії часу та збереження вологості бисквита.
Відео рецепт 👇