Бісквіт який вийти приготувати у кожній 😍 Виходить дуже смачний, в міру вологий бісквіт 😋 Готуємо Бісквіт з яєць, цукру і молока рецепт простий.
Інгредієнти
На форму 20 см
Яйця – 6 шт
Цукор-200 гр
Ванільний цукор
Молоко-100гр(гаряче)
Ростить масло-30 гр
Борошно-270 гр
Розпушувач-1,5 год л
Бісквіт з яєць, цукру і молока покроковий рецепт
1. найголовніше добре і правильно збити масу, якщо яйця збиті погано те бісквіт не буде таким повітряним і пористим. Яйця збити з цукром і ваніліном до білого як на видео.
2. Частинами просіяти борошно і розпушувач. Дуже дуже акуратно заважати щоб маса залишилася повітряної. Змішати гаряче молоко з ростить, маслом, додати 2 год л яєчної маси в молоко, перемішати і влити в загальну массу.
3. Так само дуже акуратно перешкодити. Влити в форму і випікати при 170/180* 40/45 хвилин. Перші 25 хв духовку не открывать.
4. Якщо шапочка почала темніти а всередині ще тісто рідке, просто швидко відкрийте дверцята накрийте бісквіт фольгою і залиште випікатися дальше.
Відео рецепт 👇