Бісквітний рулет домашній з кремом з кисломолочного сиру простий рецепт 🔥 Добрий вечір всім! Я обіцяла вам рецепт рулету, але якщо ви його не залайкаете і не закомментируете, відео видалю, а рецепт залишу собі 🤣🤣🤣.
Інгредієнти
для бісквіта:
4 яйця (200 гр)
Щіпка солі
150 гр цукру
180 гр борошна
6 гр розпушувача
30 гр соняшникової олії
Для крем:
300 г кисломолочного сиру
70 гр дрібного цукру або цукрової пудри
100 гр вершків жирністю 35%
Бісквітний рулет домашній з кремом з кисломолочного сиру покроковий рецепт
1. Яйця збиваємо з дрібкою солі, додаємо цукор і збиваємо до білого, зменшуємо обороти міксера до мінімуму і додаємо масло, далі вводимо борошно і розпушувач. Перемішуємо до однорідної маси. Перекладаємо у форму застелену пергаментом і відправляємо в розігріту духовку до 180 гр на 15-20 хвилин, випікаємо до сухої зубочистки.
2. На Готовий і гарячий бісквіт кладемо рушник і звертаємо в рулет. Не давайте йому пересохнути в такому становище інакше як у мене весь бісквіт буде поламаним 🤣🤣🤣 Відразу після остигання потрібно розгорнути і приготувати крем.
3. Для крем:
спочатку Збиваємо сирний сир і цукор, далі вливаємо холодні вершки і збиваємо до однорідної і щільної маси, тільки не а перевзбейте. Змащуємо бісквіт кремом і кладемо будь-які ягоди, у мене була голубика.
спочатку Збиваємо сирний сир і цукор, далі вливаємо холодні вершки і збиваємо до однорідної і щільної маси, тільки не а перевзбейте. Змащуємо бісквіт кремом і кладемо будь-які ягоди, у мене була голубика.
4. Згортаємо в рулет змащуємо залишками крему і прикрашаємо за бажанням. Даємо постояти близько години просочитися і потім можна подати до столу.
Відео рецепт 👇