Бісквітний рулет з начинкою ягідної зі смородини

Як зробити Бісквітний рулет з начинкою ягідної з смородини рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт:
Яйця категорії ЗІ 3шт
Борошно 80 г
Цукор 90 р
Кукурудзяний крохмаль 15 р
Розпушувач 3 р
Ваніль

Ягідна начинка:
Смородина 300 р
Цукор 70 г
Кукурудзяний крохмаль 15г

Цукровий сироп і ЗБІРКА:
Цукор 30 г
Вода 50 г

Бісквітний рулет з начинкою ягідної з смородини покроковий рецепт

1. 1. Яйця кімнатної температури розділити на білки і жовтки.
2. До білків всипати цукор, продовжити збивати до стійких піків.
3. По одному ввести жовтки, всипати просіяне борошно з крохмалем і розпушувачем. Перемішати лопаткою.
4. Деко застелити пергаментом.
Вилити тісто.
5. Випікати 10-12 хвилин при температурі 175 градусів.
6. Зняти пергамент з гарячого бісквіта.
7. Обрізати краю за бажанням (я не обрізала)
8. Згорнути в рулет з допомогою рушники, остудити. Як тільки охолов – відразу нанести начинку.

2. Ягідна начинка:
1. Будь-які ягоди розморозити, прогріти і пробити блендером (я додатково проціджую через сито)
2. У сотейник пюре, цукор, крохмаль. Після кипіння, варити пару хвилин. Остудить.

3. Цукровий сироп і ЗБІРКА:
1. Довести до кипіння, остудити.
2. Злегка просочити бісквіт пензликом.
3. Нанести ягідну начинку, скрутити в рулет. Обернути плівкою.
4. Охолодити 2 години

Відео рецепт 👇