Бісквітний торт з білим шоколадом і кокосовий стружкою

Як зробити Бісквітний торт з білим шоколадом і кокосовий стружкою рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт:
Яйця – 6 шт
Цукор – 200 гр
Борошно пшеничне – 130 гр
мигдальна Борошно – 100 гр

Крем:
Білий шоколад – 200 гр
Вершки 33 % – 200 мл
Сирний сир – 300 гр
Кокосова стружка – 50 гр
Цукрова пудра – 50 гр

Крем для вирівнювання:
Масло вершкове – 150 гр
Сирний сир – 300 гр
Цукрова пудра – 80 гр

Глазур для патьоків:
Білий шоколад – 100 гр
Масло рослинне – 10 мл
Діоксид титану (білий барвник) – 0,5 ч. л
Червоний сухий барвник – на кінчику ножа

Бісквітний торт з білим шоколадом і кокосовий стружкою покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром, додати просіяне пшеничне борошно і мигдалеву борошно. Обережно, щоб яйця не осіли, все перемішати до однорідності за допомогою лопатки. Перекласти масу у форму і випікати при 180С 40-50 хв. Остудити, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 6-8 часов.

2. Крем:
Шоколад залити гарячими жирними вершками, пробити блендером до однорідності, накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на 6-8 годин. Холодний сирний сир збити з цукровою пудрою, додати охолоджену шоколадно-вершкову масу і збити до стійких пік. У готовий крем всипати кокосову стружку і перемешать.
3. Збірка:
Бісквіт розділити на 4 коржі, кожен корж просочити кокосовим молоком і розподілити частину крему. Готовий торт накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на ночь.

4. Крем для вирівнювання:
Масло кімнатної температури збити з цукровою пудрою, окремо збити сирний сир, з’єднати обидві маси за допомогою лопатки. Перекласти в кондитерський крем мешок.
5. Глазур для патьоків:
Шоколад розтопити, додати масло, діоксид і барвник, пробити масу блендером до однорідності. За допомогою ложки зробити патьоки на дуже добре охолодженому торте.

Відео рецепт 👇