БРАУНІ З ВОЛОСЬКИМ ГОРІХОМ І ДВОМА ВИДАМИ ГАНАША 🌰 За доброю традицією почнемо з вашого щедрого лайка ♥ забирайте в закладки 🔖 щоб не втратити рецепт ☺ Це незрівнянно смачно, вам обов’язково треба приготувати цей десерт 😋
Інгредієнти
🔸 Брауні:
(Всі продукти кімнатної температури)
– Шоколад (70%) 150 гр
– Масло вершкове 125 гр
– Яйця 2 шт
– Цукор 50 гр
– Борошно 25 гр
– Волоські горіхи 60 гр
🔸 Кавовий ганаш:
– Білий шоколад – 40 гр
– Вершки (33%) 130 мл
– Желатин листової 3 гр
– Кава розчинна 1 ч. л. (з гіркою)
🔸 Шоколадний ганаш:
– Шоколад (70%) 100 гр
– Вершки (33%) 100 мл
Брауні з волоськими горіхами і ганашем покроковий рецепт
1. Кавовий ганаш:
Замочити желатин в холодній воді.
Шоколад порубати. Вершки нагріти до закипання, додати каву і віджатий желатин, перемішати і вилити на шоколад, залишити на пару хв. і перемішати до однорідності. Накрити харчовою плівкою вконтакт і поставити в холодильник мінімум на 5 часов.
Замочити желатин в холодній воді.
Шоколад порубати. Вершки нагріти до закипання, додати каву і віджатий желатин, перемішати і вилити на шоколад, залишити на пару хв. і перемішати до однорідності. Накрити харчовою плівкою вконтакт і поставити в холодильник мінімум на 5 часов.
2. Додатково:
8 тонких прямокутників темперованого шоколада.
8 тонких прямокутників темперованого шоколада.
3. Брауні:
Розтопити на водяній бані шоколад з маслом, повністю остудити. На великій швидкості міксера збити яйця з цукром (3 хв). Додати остиглий шоколад, збити пару хвилин. Потім просіяти борошно, перемішати лопаткою і додати рубані горіхи, знову перемішати. Вилити суміш у форму 16*16 див. Випікати в розігрітій до 170°С духовці близько 15 хвилин (не більше, не передержите в духовці!).
Розтопити на водяній бані шоколад з маслом, повністю остудити. На великій швидкості міксера збити яйця з цукром (3 хв). Додати остиглий шоколад, збити пару хвилин. Потім просіяти борошно, перемішати лопаткою і додати рубані горіхи, знову перемішати. Вилити суміш у форму 16*16 див. Випікати в розігрітій до 170°С духовці близько 15 хвилин (не більше, не передержите в духовці!).
4. Шоколадний ганаш:
Нагріти вершки до закипання, вилити на шоколад і добре перемішати. Повністю остудить.
Нагріти вершки до закипання, вилити на шоколад і добре перемішати. Повністю остудить.
5. Збірка:
Брауні розріжте на 8 рівних частин. Відсаджуємо на кожну частину кругляшки шоколадного ганаша, зверху кладемо прямокутник темперованого темного шоколаду. Кавовий ганаш збиваємо до пишної стійкої маси і відсаджуємо на шоколад зигзагом (якщо немає насадки, відріжте кінчик кондитерського мішка навскоси). Вкрасти зверху шоколадною крошкой.
Брауні розріжте на 8 рівних частин. Відсаджуємо на кожну частину кругляшки шоколадного ганаша, зверху кладемо прямокутник темперованого темного шоколаду. Кавовий ганаш збиваємо до пишної стійкої маси і відсаджуємо на шоколад зигзагом (якщо немає насадки, відріжте кінчик кондитерського мішка навскоси). Вкрасти зверху шоколадною крошкой.