Брускетта з качкою і сиром ружет рецепт простий. Ми були голодні, але коли повторили для фото, переконалися, що смак просто шикарний. Качка, гостра вишня, кінза і м’ята. Такий офігенний вибух у роті🔥
Інгредієнти
▪️хліб північний
▪️125гр сиру ружет (можна спокійно замінити на брі)
▪️качка конфі
▪️100гр вишня св/м
▪️пучок кінзи
▪️пучок м’яти
▪️2ст.л цукру
▪️щіпка пластівців чилі
Брускетта з качкою і сиром покроковий рецепт
1. Хліб порізати, сир порізати на скибочки. Викласти сир на хліб. Качку я запікала давно, вона нереально добре зберігається залита жиром. Викладаємо волокна качку на сир і відправляємо в духовку під верхній гриль на хвилин 10-15, поки качка і сир злегка не подпекутся.
2. Тим часом варимо вишню Я додала цукор щіпка Чилі і довела до кипіння. Мені хотілося зберегти цілісність ягід, тому я додала 1ч.л крохмалю, розведеного в невеликій кількості води. Як тільки соус загус – снимаем.
3. Порубаєте дрібно м’яту і кінзу – змішайте їх разом. Дістаємо бутіки з духовки, поливаємо соусом і посипаємо зеленню Все! Можна наливати розовое.