Брускети з грибами і сиром, вершковим з горіхами

Як зробити Брускети з грибами і сиром, вершковим з горіхами рецепт простий. Наш варіант ідеальної закуски – хліб, обсмажений до хрусткої скоринки, в поєднанні з ніжним сирним сиром з грибами 🥯 ⁣⁣⠀

Інгредієнти

🥖 Чіабатта – 4 шматочка (товщиною близько 1 см)⁣⁣⠀
Вершковий сир – 120 гр.⁣⁣⠀
🦔 Печериці – 200 гр.⁣⁣⠀
🌱 Орегано сухий – ½ ч. л.⁣⁣⠀
Оливкова олія 1 ст. л.⁣⁣⠀
🍷 Винний оцет – 2 ч. л.⁣⁣⠀
🧄 Часник – 1 зубчик⁣⁣⠀
🌲 Кедрові горіхи «Семушка» без обжарювання – 1-2 ст. л.⁣⁣⠀
🌿 Зелений базилік⁣⁣⠀
🧂 Сіль і перець⁣⁣⠀

Брускети з грибами і сиром, вершковим з горіхами покроковий рецепт

1. Добре промиті гриби розріжте на 4 частини і покладіть в миску, додайте сіль, перець, орегано, олію, оцет і тонкі скибочки часнику, добре перемішайте.⁣⁣⠀ Викласти все на деко. Деко потрібно використовувати великий, щоб у грибів було достатньо місця. ⁣⁣⠀
2. Запікайте гриби, періодично помішуючи, до рум’яної скоринки.⁣⁣⠀ Потім підсушіть в духовці чіабатту.⁣⁣⠀ На чіабатту товстим шаром намажте сир (вершковий сир можна замінити на козячий, якщо ви його любите).
3. Зверху викладіть гриби, прикрасьте базиліком і посипте кедровими горішками, додатково можна присипати брускетти чорним перцем.⁣⁣⠀ Подавайте, поки не брускетти остыли.⁣⁣⠀