Як зробити Брускети з грибами і сиром, вершковим з горіхами рецепт простий. Наш варіант ідеальної закуски – хліб, обсмажений до хрусткої скоринки, в поєднанні з ніжним сирним сиром з грибами 🥯 ⠀
Інгредієнти
🥖 Чіабатта – 4 шматочка (товщиною близько 1 см)⠀
Вершковий сир – 120 гр.⠀
🦔 Печериці – 200 гр.⠀
🌱 Орегано сухий – ½ ч. л.⠀
Оливкова олія 1 ст. л.⠀
🍷 Винний оцет – 2 ч. л.⠀
🧄 Часник – 1 зубчик⠀
🌲 Кедрові горіхи «Семушка» без обжарювання – 1-2 ст. л.⠀
🌿 Зелений базилік⠀
🧂 Сіль і перець⠀
Брускети з грибами і сиром, вершковим з горіхами покроковий рецепт
1. Добре промиті гриби розріжте на 4 частини і покладіть в миску, додайте сіль, перець, орегано, олію, оцет і тонкі скибочки часнику, добре перемішайте.⠀ Викласти все на деко. Деко потрібно використовувати великий, щоб у грибів було достатньо місця. ⠀
2. Запікайте гриби, періодично помішуючи, до рум’яної скоринки.⠀ Потім підсушіть в духовці чіабатту.⠀ На чіабатту товстим шаром намажте сир (вершковий сир можна замінити на козячий, якщо ви його любите).
3. Зверху викладіть гриби, прикрасьте базиліком і посипте кедровими горішками, додатково можна присипати брускетти чорним перцем.⠀ Подавайте, поки не брускетти остыли.⠀