Як зробити Булочки конвертики з тунцем з листкового тіста рецепт простий. Ці конвертики я вже показувала в сторіс, днями готувала їх стова і вирішила поділитися з вами. Обов’язково готуйте! Там все простіше нікуди, а результат 👌
Інгредієнти
Тісто листкове дріжджове 500 гр
Тунець в олії 1банка
Рис 70гр
Яйце 1 шт
Кунжут
Цибуля 1шт
Булочки конвертики з тунцем з листкового тіста покроковий рецепт
1. Відварюємо рис до готовності. Обсмажуємо на сковороді мелкопорезанный цибулю на невеликій кількості олії. Змішуємо тунця (якщо він кусковий, розім’яти виделкою), відварений рис, пасеровану цибулю. Солити не обов’язково так як тунець солоний, перчим.
2. Злегка розкочуємо пласт листкового тіста, ріжемо його попалам на 2 прямокутника. Розрізаємо як показано на фото. В серединку кладемо рибу з рисом і загортаємо конвертик.
3. Можна робити конверти дрібніші. Але цієї кількості тунця з рисом ідеально вистачає на 4 конверти з двох шарів тіста. Викладаємо конверти на застелений пергаментом противень.
4. Змащуємо їх яйцем, злегка розведеним водою. Щедро посипаємо зверху кунжутом. І випікаємо 15 хвилин при 180 гр.