Рулетики з сиром з дріжджового тіста

Як зробити Рулетики з сиром з дріжджового тіста рецепт простий.

Інгредієнти

на 6 штук:
• Вода тепла – 55 мл
• Молоко тепле – 25 мл
• Яйце – 1 шт.
• Дріжджі – 2 гр. (сухі)
•Борошно (просіяти) – 250 гр. (може знадобитися трохи більше)
•Цукор – 30 гр.
•Сіль – 5 гр.
•Вершкове масло холодне (нарізати на кубики) – 80 гр.

Начинка:
•Сіль – 6 гр.
• Мед – 1 ч. л.
• Листя з 4 стебел чебрецю ( можна сушений)
•Жменю базиліка ( подрібнити)
•Сир Моцарелла і Гауда (Чедер) – 100 гр. (натерти)
•Вершкове масло м’яке – 100 гр.
• Часник – 1-2 зубчики часнику (подрібнити)
▪️Змішати всі інгредієнти (крім сиру)
•Яйце для змащування
• Атлантична морська сіль для посипання
(за бажанням)

Рулетики з сиром з дріжджового тіста покроковий рецепт

1. В міксер налити воду, молоко, борошно, яйця і дріжджі і перемішувати на низькій швидкості, поки не почне формуватися кулька з тіста. Тісто виглядає дуже сухим, і це нормально. Нічого не додавати. Коли на дні міксера не залишилося залишків борошна, додати цукор і сіль. Замішувати ще 3 хвилини. Збільшити швидкість до середньої, і замішувати протягом 5 хвилин. Почати додавати масло по 2-3 кубика за раз. Коли вбереться кілька кубиків, додати ще масла. Коли тісто стане однорідним, гладеньким і відокремиться від стінок чаші міксера, вийняти,сформувати кулю і помістити його в змащену маслом миску.
2. Накрити рушником і залиште для підйому на 1 годину. Прямокутну форму застелити пергаментом і змазати олією. Піднялося тісто перекласти на посипану борошном поверхню і розрізати на 2 частини. Розкачати кожну частину в прямокутник завтовшки 1/2 см Кожний прямокутник рівномірно змастити начинкою і посипати сиром. Потім розрізати кожен на 3 смужки. Скачати кожну смужку в рулет і викладіть у форму для запікання швом вниз.

3. Накрити форму з рулетами і залишити на 1 годину в теплому місці. Через годину змастіть рулетики збитим яйцем За 15 хвилин до випічки розігріти духовку до 170 °C. Змастити ще одним шаром збитого яйця і посипте зверху атлантичної сіллю. Випікати близько 20-25 хвилин або поки булочки не підрум’яняться. Вийняти з духовки, охолодити близько 5 хвилин і подавати. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇